Elie Saab

Hienostuneesta ja sivistyneestä tyylistään tunnettu muotisuunnittelija Elie Saab on vuosi toisensa jälkeen valloittanut muotimaailman luomuksillaan. Elie Saabin runsaat yksityiskohdat ja upeat leikkaukset inspiroituvat naisen vartalosta.

Laskokset, kauniit pitsit ja arvokkaat kankaat ovat Elie Saabin tavaramerkki. Ajan mittaan hänestä on tullut erityisesti kuninkaallisten suosikkisuunnittelija. Elie Saabin pukuja ovat kantaneet päällään muun muassa Jordanian kuningatar Rania, Ruotsin kruununprinsessa Victoria, prinsessa Beatrice ja Thaimaan prinsessa Sirivannavari Nariratana.

Ensimmäisen hajuveden Elie Saab toi markkinoille vuonna 2011 ja Le Parfum -nimellä kulkevasta tuoksusta tuli myyntimenestys yhdessä yössä. Le Parfum yhdistelee naisellisuutta, ylellisyyttä ja hehkua hunajaisiin, kukkaisiin tuoksunuotteihin. Elie Saab Le Parfum -linjaa täydentävät kevyt ja kirkas Eau de Toilette, ainutlaatuinen ja raikas L'Eau Couture sekä huumaava Eau de Parfum Intense. Jokainen Elie Saab -hajuvesi symboloi naiseutta kaikkine variaatioineen ja upea, jalokiven omainen pullo heijastaa valoa kauniisti.