Elizabeth Arden PRO

Perustellusti parempaa ihonhoitoa!

Elizabeth Arden PRO on luotu tiedostavan asiakkaan tarpeisiin. Fiksu asiakas ei tyydy markkinointiteksteihin ja tuoteväittämiin, vaan vaatii informaation tueksi tutkimustuloksia. Elizabeth Arden PRO tarjoaa juuri tätä: koko ihonhoitosarja on kehitetty intensiivisen, kliinisen tutkimustyön pohjalta ja sarjan aktiivisilla ainesosilla on tiede puolellaan. Viimeisin ihonhoidon teknologia, uusimmat keksinnöt ja vakava suhtautuminen asiakastyytyväisyyteen ovat Elizabeth Arden PROn ydin.

Elizabeth Arden PRO ei perustu yhteen supersuosittuun ainesosaan tai kulttituotteeseen, vaan ammentaa koko dermatologian ja ihonhoidon tieteestä. Brändin ydin on tarjota asiakkaalle yksinkertainen ja helposti sisäistettävä ihonhoidon filosofia, jota on helppo soveltaa ihon ja olosuhteiden muuttuessa. Tätä filosofiaa Elizabeth Arden PRO kutsuu The Skin Health & Beauty Pyramid™ -nimellä. "Kauneuspyramidi" ohjaa niin ammattilaiset kuin kuluttajatkin löytämään tuotteista parhaimman mahdollisen yhdistelmän, mitä tulee ihonhoitoon ja ihon terveyteen.

Elizabeth Arden PRO tähtää ikääntymisen ensi merkkien häivyttämiseen ja pitkäkestoiseen vanhenemisen aiheuttamien ihomuutosten torjuntaan. Jokainen tuote vaikuttaa siis paitsi heti, myös varmistaa iholle paremman tulevaisuuden.

Koe ihonhoidon uusi aikakausi ja tutustu Elizabeth Arden PRO -tuotteisiin!