Eylure

Kun haluat meikkiisi jotain ekstraa, valitse Eylure-irtoripset!

Eylure on yksi maailman suosituimmista irtoripsivalmistajista, jonka tuotevalikoima huumaa laajuudellaan. Sortimentista löytyy huomaamattomia ripsiä, yksittäisiä ripsitupsuja, megapitkiä ja tuuheita räpsyttimiä, sähäkän seksikkäitä katseenkorostajia... Mitä vain meikkiisi tarvitset!

Eylure kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka tekevät irtoripsistä entistä helpommat ja mukavammat käyttää. Eylure on useiden kauneuden ammattilaisten ehdoton suosikki juuri helppokäyttöisyytensä ja nopeutensa ansiosta. Yli 60 vuoden kokemus irtoripsistä näkyy ja tuntuu: Eylure-irtoripset ovat markkinoiden kenties kevyimmät, laadukkaimmat ja kauneimmat!

Jos etsit piristystä arkipäivään ja luonnollisempaa vaikutelmaa, tukeudu Eylure Naturals -ripsiin. Mikäli kaipaat enemmän pituutta kuin tuuheutta, tartu Eylure Lengthening -irtoripsiin. Dramatic- ja Exaggerate -linjat tarjoavat upeita, tuuheita ja pitkiä räpsyttimiä esimerkiksi teemameikkiin. Monista Eylure-irtoripsistä on saatavilla myös Starter Kit -aloituspakkaus, joka sisältää ripsien lisäksi asettimet ja liiman.

Tuo katseeseesi hieman nostetta ja tutustu Eylure-valikoimaan!

Suodata