FÄRG

Väriä elämään ja meikkipussiin!

.FÄRG sai alkunsa Birgitta Lagerholmin tarpeesta luoda kokonaan uusi meikkisarja, joka toimisi etenkin hänen menestyvässä meikki- ja kampaajakoulussaan. Syntyi .FÄRG, erittäin monipuolinen ja runsaspigmenttinen sarja, jonka tuotteet toimivat sekä ammattilaisilla että kuluttajilla. .FÄRG ei ota meikkaamista turhan vakavasti, vaan tarjoaa välineet kokeilla ja leikkiä väreillä!

.FÄRG on monipuolinen työkalu ammattilaisille ja samalla tavallisille meikkaajille. Meikkipohjien voimakkuutta ja sävyä on helppo säädellä lisäämällä sekaan hieman Mixing Base -laimentajaa. Laimentajaa voi käyttää myös luomivärien ja poskipunien kanssa, ja luoda siten omia sävyjä ja sekoituksia! Kaikkia .FÄRG-tuotteita voidaan käyttää myös kostealla siveltimellä ja kynämäiset tuotteet toimivat yhtä hyvin niin huulilla kuin silmäluomillakin. Puuterinen luomiväri istuu yhtä lailla silmämeikkiin, varjostuksiin kuin kulmakarvoihinkin ja huulipunaa voi käyttää poskilla ja silmillä täysin huoletta.

.FÄRGin ytimessä ovat tietenkin värikkyys, valot ja varjot. Kätevät korostus-, varjostus- ja poskipunapaletit sisältävät useita erilaisia sävyjä, joilla voi korostaa kasvojen piirteitä ihanteellisesti. Upeat, runsaspigmenttiset luomivärit suorastaan kannustavat kokeilemaan erilaisia tyylejä ja helppokäyttöiset, laadukkaat siveltimet viimeistelevät meikkausvälineistön.

.FÄRG - Sekoita, kokeile ja luo!

Suodata