FOREO Espada

FOREO ESPADA on epäpuhtaan ihon unelma. Sinistä LED-valoa hyödyntävä ESPADA-laite hävittää iholta epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia aiheuttavia bakteereja - tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sinistä LED-valoa on aiemmin käytetty kosmetologien ja ihotautilääkärien vastaanotolla hoitamaan epäpuhtauksia ja aknea. Nyt LED-valon avulla hoito on mahdollista myös kotiolosuhteissa uuden ESPADA-laitteen avulla.

Silikonipintaa hyödyntävistä FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteista ja FOREO ISSA -sähköhammasharjoista tunnettu FOREO on kehittänyt uuden aikakauden ihonhoitolaitteen, joka kohdistaa tehonsa epäpuhtauksiin. FOREO ESPADA -ihonhoitolaite yhdistää FOREO-laitteista tutun T-Sonic-värähtelyn siniseen LED-valoon, joka on tutkitusti todistettu tehokkaasti avuksi epäpuhtauksien hoidossa. Aiemmin sinistä LED-valoa käytettiin kosmetologien ja ihotautilääkärien tekemissä hoidoissa, mutta nyt samaa valoa on mahdollista käyttää finnien ja muiden epäpuhtauksien hoitoon myös kätevästi kotona.

FOREO ESPADA -laitteiden valon salaisuus on sen aaltopituudessa. Kun 415 nm LED-valo on yhdistetty sen kulkeutumista tehostavaan T-Sonic™-värähtelyteknologiaan, voidaan laitteen avulla tuoda kohdistettua hoitoa epäpuhtauksiin ja tukkeutuneisiin ihohuokosiin hävittävämällä iholta aknebakteereja.

Turvallinen ja kivuton laite on hellävarainen, helppo ja nopea käyttää. Laitteen valo kohdistetaan epäpuhtauteen ja sitä käsitellään 30 sekunnin jaksoissa 2-4 kertaa. Epäpuhtauksia eliminoiva laite sopii sekä epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon että satunnaisten yksittäisten finnien hoitoon.