Fueguia 1833

Fueguia 1833 on itsenäinen niche-parfymeria, joka valmistaa pieniä, laadukkaita eriä hajuvesiä ja huonetuoksuja. Brändin takana ovat Julian Bedel ja Amalia Amoedo, joista Julian toimii Fueguia 1833:n hajuvesien pääsuunnittelijana. Fueguia 1833 -tuoksut saavat inspiraationsa Etelä-Amerikan loputtomasta monimuotoisuudesta ja eksoottisesta luonnosta.

Fueguia 1833 on eksklusiivinen hajuvesibrändi, joka suosii kaikessa lähituotantoa, kestävää kehitystä ja yksilöllisyyttä. Hajuvesiä valmistetaan rajattu määrä kerrallaan ja siksi vuodesta 2010 olemassa ollut parfymeria on tuottanut jo yli kuusikymmentä erilaista tuoksua. Fueguia 1833 -tuoksut pakataan käsin kierrätyslasista valmistettuihin pulloihin ja toimitetaan asiakkaalle puisessa laatikossa. Puiset laatikot valmistaa patagonialainen puusepänkoulu, joka käyttää materiaalinaan Valdivianon metsän kaatuneita puita. Jopa puulajikkeet joita käytetään ovat nimenomaan patagonialaisia lajikkeita.

Nimensä Fueguia 1833 -hajuvedet saavat kuuluisilta kirjailijoilta, runoilijoilta, paikoilta, luonnosta tai eläimiltä. Jokaisen tuoksun takana on tarkoin harkittu tarina ja merkitys. Paitsi parfyymeja, Fueguia 1833 valmistaa myös pitkäkestoisia tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja, joihin saa myös täyttöpakkauksia. Käsityöläisyys näkyy jokaisessa tuotteessa ja Fueguia 1833 -hajuvesipullo on kuin tarkoin harkittu koriste.

Fueguia 1833 on vaeltaville sieluille - heille, jotka aistivat herkästi muistikuvien kutsun.

Suodata