G9SKIN

Vuonna 2016 perustettu korelainen G9SKIN tarjoaa edullisia ja monipuolisia ratkaisuja modernin ihon tarpeisiin. Stressi, kaupunkiasumisen haasteet ja kiireinen elämäntapa asettavat iholle vaatimuksia, joihin G9SKIN vastaa kolmella yhdeksän avainsanan lähestymistavalla.

  • GUARD 9 - Suojaa ihoa päivittäiseltä rasitukselta

Kaupunkiasuminen ja moderni elämä kuomittavat ihoa monin eri tavoin. Saasteet, pöly, stressi, kuiva sisäilma, ilmastointi ja epäsäännölliset elämäntavat yhdessä modernin elämän muiden ihoa vahingoittavien valintojen kuten uv-säteilyn, alkoholin ja puutteellisen ihonpuhdistuksen kanssa ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Kuormittunut iho voi näyttää samealta, harmaalta ja kuivalta ja sen omat suojamekanismit ovat heikentyneet.

  • GOOD 9 - Puhdista ja palauta

Yhdeksän tarkkaan valittua kasviuutetta muodostavat G9 Complex -yhdisteen, joka auttaa puhdistamaan ja suojaamaan kuormittunutta ihoa. G9SKIN-tuotteissa ihoasi hemmottelevat luonnon omat ihmeet: lootus, sumakki, männyn verso, eukalyptus, oregano, chlorella-levä, hibiskus, chia-siemen ja vihreä tee.

  • GUIDE 9 - Valitse sopivat tuotteet

G9SKIN tarjoaa valikoiman tuotteita, joiden joukosta voit poimia omalle ihollesi sopivimmat ratkaisut. Valitse kosteuttava, kirkastava, ravitseva, puhdistava, kimmoisuutta lisäävä tai anti-age ja lisää mukaan aurinkosuoja tai valitse täsmätuotteet herkälle iholle tai laajentuneille ihohuokosille.