GK Hair

GK Hair täyttää villeimmätkin hiustoiveet!

GK Hair panostaa huomattavan paljon tutkimukseen ja tuotekehitykseen valmistaakseen asiakkailleen parhaita mahdollisia tuotteita. Hiustutkimus ja tiede on yksi GK Hairin perusarvoista ja GK Hair onkin yksi ensimmäisistä hiusbrändeistä, joka on ottanut omakseen ainutlaatuisen Juvexin-ainesosan. Lampaan villasta saatava Juvexin korjaa ja pehmittää hiusta sekä suojaa sitä vaurioilta. Juvexin on GK Hairin tuotteiden ydin, joka mahdollistaa upeat, takuttomat ja terveen kiiltävät hiukset.

GK Hair -tuotteiden kehityksessä on mukana ammattilaisia niin kemian kuin hiusmuotoilunkin alalta. GK Hair kuuntelee asiakkaitaan ja heidän kehitysehdotuksiaan. Tänä päivänä GK Hair myös kouluttaa kampaajia, hiusmuotoilijoita ja stailisteja omassa koulutuslaitoksessaan.

Kesytä hiuksesi ja tutustu mahtaviin GK Hair -tuotteisiin! Valikoimasta löydät helposti omalle hiustyypillesi sopivat pesu- ja hoitoaineet unohtamatta erikoisnaamioita. Lisäksi GK Hair tarjoaa laajan valikoiman helppokäyttöisiä muotoilutuotteita, jotka osaltaan hoitavat hiuksia ja tukevat niiden kasvua.

Suodata