glo-therapeutics

Glo-therapeutics tarjoaa ihonhoitoon systemaattisen lähestymistavan, jonka avulla voidaan selättää monenlaisia iho-ongelmia. Innovatiivinen teknologia ja viimeisimmät tieteelliset saavutukset ovat glo-therapeuticsin ydin, joten tuotteet ovat aina tehokkaita ja täynnä aktiivisia ainesosia. glo-therapeutics-tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä väriaineita, vaan niiden vaikuttavat aineet tulevat suoraan luonnosta eteeristen öljyjen muodossa.

glo-therapeuticsin ihonhoidollinen filosofia nojaa vahvasti kemialliseen kuorintaan. Kemiallinen kuorinta on voimakkaasti ihoa uudistava hoitotapa, joka aktivoi soluja ja tukee ihon uudistumisprosessia. glo-therapeutics -kuorinnat eivät keskity vain kuolleiden ihosolujen poistoon, vaan käynnistävät ihon paranemisprosessin jo kuorinnan aikana. Näin ihosta tulee heleä ja kirkas, ja se toipuu nopeasti.

Päivittäiseen ihonhoitoon glo-therapeutics-valikoima sisältää ihotyyppien mukaan lajiteltuja puhdistusaineita, voiteita ja geelejä. Lisäksi ihonhoitoa voi tukea erilaisilla tehoaineilla, kuten glo-therapeutics 15% Vitamin C Facial Serum -vitamiiniseerumilla tai juuri tehokkailla kemiallisilla kuorinnoilla. Kun iho on tasapainossa, voi mielikin hyvin!

Tutustu ainutlaatuiseen glo-therapeutics-ihonhoitoon ja löydä omalle ihollesi sopivat tuotteet. Ihostasi tulee upeampi kuin koskaan!

Suodata