Good Things

Anna ihosi potentiaalille mahdollisuus!

Good Things on yksinkertainen, edullinen ja vaikuttava ihonhoitosarja, jonka luonnolliset ainesosat pitävät ihon puhtaana, terveenä ja hehkuvana. Tehokkaat koostumukset puhdistavat ja hoitavat ihoa ihanteellisella tavalla. Good Things -tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, petrokemikaaleja, parabeeneja tai SLS-sulfaatteja, joten ne sopivat myös näistä aineista oireilevalle iholle.

Erityisesti nuorelle ja epäpuhtaalle iholle suunnattu Good Things Superfruits karkottaa iholta rasvan ja epäpuhtaudet. Acai-marja, mustikat ja vadelmat ovat täynnä ihoa helliviä antioksidantteja. Superfruits-linja on suunniteltu vähentämään tulehduksia ja ennaltaehkäisemään näppyjen ja epäpuhtauksien syntyä. Tunne ihosi puhtaus ja pehmeys!

Good Things Manuka Honey on tuotelinja ikääntymisen ensimmäisille merkeille. Luonnolliset aineosat kuten manuka-hunaja pehmentävät ja tasapainottavat ihoa. Manuka Honey -tuotteet tekevät ihosta terveen ja pehmeän tuntuisen ennaltaehkäisten samalla juonteiden syntyä.

Good Things Argan Oil -tuotteet ovat suunnattu ikääntyvälle iholle, joka kaipaa kirkkautta ja hehkua. Harmaa, eloton iho on menneisyyttä, kun arganöljy ja muut ravitsevat ainesosat pääsevät tekemään taikojaan. Kosteutus on avainsana ryppyjen hoidossa: mitä kosteutetumpi ja pehmeämpi iho, sitä matalammat rypyt. Good Things Argan Oil palauttaa ihon kosteustasapainon hetkessä!

Suodata