GOSH Copenhagen

GOSH on trendikäs, nuori ja innovatiivinen kosmetiikkayritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta! GOSH ei tyydy pelkästään matkimaan muita, vaan brändi luo omat tuotteensa ja pitää kiinni visiostaan. Tämä on johtanut monien suosikkituotteiden syntyyn, joita näkee niin tavallisten kuluttajien kuin meikkitaiteilijoidenkin luottotuotteina.

LUOVUUS.
GOSH on luova ja kekseliäs brändi, joka pysyttelee kosmetiikkatrendien aallonharjalla pantterimaisella ketteryydellä. Ajat ja tarpeet muuttuvat, GOSH pysyy.

LAATU.
GOSH ei koskaan tee kompromissia hinnan ja laadun välillä: merkin tuottet ovat aina edullisia ja laadukkaita. GOSH haluaa tarjota kuluttajille parhaita mahdollisia tuotteita, jotka istuvat modernin naisen tarpeisiin ja haluihin.

KEHITYS.
GOSH ei tingi tyylistään, vaikka tuo jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille. Merkki luo trendejä ja tekee niistä oman tulkintansa. Näin GOSH on aina ajan tasalla, oman tyylinsä ehdoilla.

GOSHin valikoimaan kuuluu meikkituotteiden lisäksi myös ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä hajuvesiä. Laajasta tarjonnasta jokainen löytää itselleen sopivat, GOSH-asenteella varustetut tuotteet!


Kasvot

Silmät

Huulet

Kynnet