Hervé Gambs

Ranskalainen Hervé Gambs oli alunperin tunnettu sisustussuunnittelustaan ja liikkeensä kukkasidonnasta. Hervé yhdisteli tyylissään ylellisiä huonekaluja ja sisustusta luonnollisiin elementteihin, kuten kasveihin. Hän otti huomioon myös tilan tuoksut ja tunnelman, joten oli itsestäänselvää siirtyä ensin valmistamaan huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä ja myöhemmin myös hajuvesiä.

Hajuvesivalmistajana Hervé Gambs kuuluu niin sanottuihin niche-parfymööreihin. Niche-hajuvesiä valmistetaan vain pieniä eriä arvokkaista ainesosista ja niiden tuoksukompositiot ovat valtavirrasta poikkeavia. Useat Hervé Gambs -tuoksuista ovat sekä miehille että naisille sopivia. Ainutlaatuiset tuoksuyhdistelmät kiehtovat kaiken ikäisiä ja luovat vaikutelman yksilöllisestä, hienostuneesta tunnelmasta. Hervé Gambs -hajuvedet valmistetaan maailman tuoksupääkaupungissa Ranskan Grassessa.

Hervé Gambs -tuoksut ovat jaettu kolmeen tyyliltään erilaiseen tuoteperheeseen. Colognes Intenses -kokoelma on saanut inspiraationsa kesästä. Valkoiseen asuun puetut tuoksut symboloivat järvimaisemaa, raikasta kesätuulta ja yrttipuutarhan valloittavaa tunnelmaa. Kauttaaltaan musta Eaux de Parfum -tuoksukokonaisuus on ylistys luovuudelle, intohimolle ja intiimiydelle. Upeat, erikoiset tuoksut saavat voimansa puisista, nahkaisista nuoteista ja mausteista. Ylellisen kultainen Parfums Couture on parasta, mitä hajuvesiin sijoittamalla voi saada: harvinaiset, raa'at ainesosat yhdistyvät tuoksuiksi, joiden innoittajana toimii Pariisi. Hempeät kukkaisromanttiset tuoksut yhdistyvät vaniljaan, karamelliin, tonkapapuun, suitsukkeeseen, mausteisiin ja yrtteihin.

Suodata