I LOVE ...

Ihanat I Love... -tuotteet ovat täällä!

I Love on täynnä vartalo-, kylpy- ja kauneustuotteita mitä herkullisimmissa tuoksuissa. I Love on hauska, iloinen ja kerrassaan syötävän hyväntuoksuinen brändi, jonka tavoite on herättää onnen ja ilon tunteita. Jokainen tuoksu on saanut inspiraationsa muistosta, tunnelmasta tai tapahtumasta, joka herättää tunteita vielä pitkänkin ajan päästä.

Hauskasti kuvioidut pakkaukset ovat osa I Love -tuotteiden viehätystä. Kun sekä ulkokuori että sisältö ovat täynnä söpöyttä, sydämiä ja makeutta, ei tuotteisiin voi olla ihastumatta! I Love tuo elämään niitä pieniä, ilahduttavia ilon hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Mitä jos tekisit seuraavasta suihkuhetkestäsi unohtumattoman vaahtoisan ja makean tuoksuisen?

I Love -tuotteita löytyy hedelmäisen mangon, mansikkapirtelön, marjojen, vaniljajäätelön ja kookoksen tuoksuisina. Suihkutuotteet vaahtoavat runsaasti ja sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka ovat hyväksi iholle. Raikas tuntuma, ihana tuoksu ja nopeasti imeytyvä koostumus tekevät vartalovoiteista kerrassaan upeita. Parabeenittomat I Love -tuotteet käyvät niin itselle kuin lahjaksikin: suo pieni hemmotteluhetki keskelle arkea ja täytä päiväsi sydämillä!

Suodata