Institut Karité

Täysin ravitsevalle karitevoille omistautunut ihonhoitosarja!

Tunne

Perustamisestaan asti Institut Karité Paris on halunnut antaa jokaiselle asiakkaalleen ainutlaatuisen kokemuksen, jonka karitevoin lukuisat ihoa hoitavat ja pehmittävät hyödyt tarjoavat. Ihon tarpeet muuttuvat ajan kuluessa, mutta Institut Karité Paris pysyy mukana. Olit sitten keskellä iloista tapahtumaa, nauttimassa lomasta tai puurtamassa arkisen aherruksen lomassa, karitevoi on paras liittolaisesi. Karitevoin lukuisat kosmeettiset vaikutukset yllättävät joka hetki!

Unelma

Institut Karité Paris on aina tiennyt, miten unelmoida. Unelmat vievät meitä eteenpäin ja siksi myös Institut Karité Paris'lla on tavoitteita ja innoituksen lähteitä. Yksi suuri inspiraation luoja on tietenkin unohtumaton Pariisi, tuo rakkauden, romantiikan ja kauneuden valloittava kaupunki. Institut Karité Paris pyrkii ilmentämään Pariisin ihanaa tunnelmaa jokaisen tuotteensa kautta.

Luonto & Tuoksu

Luonnolliset ainesosat ovat Institut Karité Paris'n ydin. Laadukkaat, luonnosta saatavat raaka-aineet tekevät tuotteiden tuoksuista ainutlaatuisen hurmaavia. Institut Karité Paris on omistautunut luomaan kevyitä, aitoja tuoksuelämyksiä, jotka kantavat tuotteen pidemmälle: rauhoittavien tuoksujen ääressä myös mieli rentoutuu ja ihonhoidosta tulee terapeuttinen hetki.

Tunne karitevoin uskomattomat vaikutukset omalla ihollasi ja löydä Institut Karité Paris!

Suodata