Jabushe

Palkittua ruotsalaista ihonhoitoa ikääntyneelle iholle!

Jabu'she syntyi pitkällisen tutkimustyön ja laboratoriokokeiden tuloksena. Jabu'shen pääainesosa on patentoitu QAL-100-yhdiste, joka muodostuu kolmesta huipputehokkaasta ainesosasta, jotka muistuttavat rakenteeltaan vitamiineja, aminohappoja ja antioksidantteja. Yhdisteen on todettu kliinisesti vähentävän ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä sekä palauttavan iholle sen eloisuutta ja hehkua.

Jabu'she sopii jokaiselle, joka haluaa tuoda iholleen kuulautta ja pehmeyttä. Jabu'she kirkastaa ihon sävyä ja tasoittaa ihoa samalla voimistaen sen vastustuskykyä.

Kunnollinen ihonhoito alkaa puhdistuksesta Jabu'she Cleansing Lotionilla: hellävarainen puhdistaja poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin. Ihonpuhdistus tehostuu Jabu'she Facial Tonic -kasvovedellä, joka kiinteyttää ihoa ja valmistaa sen tuleville hoitotuotteille. Kosteutus tapahtuu Jabu'she 24 Hour -voiteilla, joista löytyy erikseen kasvoille tarkoitettu Soft Cream ja silmänympärysiholle Eye Cream, joka vähentää turvotusta ja tummuutta. Jos haluat kaikki Jabu'she-tuotteiden tehot käyttöön, kannattaa ihonhoitorutiiniin lisätä upea Jabu'she Anti-Wrinkle Serum -seerumi joka on sarjan tehokkain tuote. Lisähemmotteluksi sopii Jabu'she Moisture Mask -naamio, joka kosteuttaa ihoa uskomattoman hyvin.

Koe uusi, ihana ja tasaisempi iho Jabu'shen avulla!

Suodata