Jack Black

Ei kikkailua tai silottelua, vaan tehokasta ihonhoitoa!

Yksi Yhdysvaltojen suosituimmista miesten ihonhoitosarjoista on täällä. Jack Black on kuin mukava kaveri, jonka kanssa on rento meininki ja aito meno. Jokainen Jack Black -tuotteista on helposti lähestyttävä, konstailematon ja täynnä laadukkaita ainesosia, joiden vaikutuksen ihoon huomaa välittömästi. Ei enää markkinointijippoja, turhia täyteaineita tai "maskuliinisia", voimakkaita tuoksuja: Jack Black tekee sen minkä lupaa.

Aidot aineet: Jack Black käyttää tuotteissaan ainoastaan huippulaadukkaita ainesosia ja sisällyttää niihin viimeisintä ihonhoitoteknologiaa. Näin Jack Black -tuotteista tulee kevyitä, rasvattoman tuntuisia ja samaan aikaan huikean tehokkaita. Jack Black ei käytä hajusteita, eläinkokeita tai voimakkaasti peseviä sulfaatteja vaan luottaa raikkaaseen, rehelliseen ja luonnolliseen lähestymistapaan mitä tulee miesten ihonhoitoon.

Aidosti helppo: Jack Black ei arvosta kikkailua tai turhia lisämyyntituotteita, vaan tekee jokaisesta tuotteestaan monikäyttöisen ja nopeasti toimivan. Jokainen tuote sisältää tarvittavat lisäelementit, eikä ylimääräisiä minuutteja peilin edessä tarvita. Jack Black -parranajovoide paitsi helpottaa ajoa, myös kosteuttaa ihoa. Kasvovoide paitsi kosteuttaa, myös suojaa auringolta. Suihkugeeli pesee paitsi kropan, myös hiukset.

Aidot tulokset: Jack Black -tuotteiden vaikutus on kolminkertainen. Kevyet tuotteet tuntuvat iholla välittömästi miellyttäviltä ja imeytyvät nopeasti kosteuttaen ihoa. Raikas tunne säilyy ihon pinnalla koko päivän ja iho näyttää terveeltä. Pitkäaikainen käyttö auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon kuntoa.

Jack Blackiin voi aina luottaa.

Suodata