James Bond

Sivistynyt, hyvin pukeutunut ja äärimmäisen vaarallinen - agentti 007 valmiina palvelukseen!

James Bond 007 -tuoksusarja on omistettu tunnetuimmalle salaisen palvelun agentille, jolla on lupa tappaa. Maskuliiniset, James Bondin maailmaa symboloivat tuoksut ovat raikkaita ja monenlaisille miehille sopivia hajuvesiä. Eri tuoksut ilmentävät eri aikakauden Bondeja: esimerkiksi sarjan ydin James Bond 007 EdT vie tunnelman klassiselle 60-luvulle ja uusin lisäys James Bond 007 EdT sopii modernin, Daniel Craigin luoman Bondin hahmoon.

Viimeisimmät tulokkaat James Bond 007 -hajuvesiin ovat hurmaavat naisten tuoksut 007 for Women ja 007 for Women II. Ensimmäinen naisten tuoksu on saanut inspiraationsa tietenkin kuolemattomista Bond-kaunottarista, jotka ovat vuosien saatossa vietelleet, keimailleet ja pettäneet. Toiset Bond-tytöt ovat viattomia naapurintyttöjä, kun taas toiset tappavan terävä-älyisiä murhaajia. James Bond 007 for Women osoittaa Bond-naisten monipuolisuuden ja lukemattomat kasvot tuoden tuoksuun ripauksen luksusta ja ylellisyyttä.

Viimeistele tyylisi rennon charmikkaalla James Bond 007 -tuoksulla tai anna oman elämäsi viettelijälle lahjaksi jännittävä tuoksuelämys!