John Varvatos

John Varvatos on pitkän linjan muotisuunnittelija, joka perusti oman muotialan yrityksensä vuonna 1999. John Varvatos on vaikuttanut muotiin ja etenkin miesten vaatteisiin edustamiensa Ralph Lauren- ja Calvin Klein -merkkien ansiosta. John Varvatos'n kunniaksi luetaan usein modernien miesten alusasujen suunnittelu: hän nimittäin keksi 'boxer briefs'-alushousut, jotka olivat lahkeelliset alushousut, mutta lyhyemmät kuin varsinaiset bokserit. 1990-luvun alun keksintö jäi ihmisten mieliin etenkin tehokkaan mainoskampanjan ansiosta, jonka tähtenä toimi Mark Wahlberg.

John Varvatos -muotitalo ottaa vaikutteita trendeistä, katumuodista ja musiikista. Merkki on tunnettu muun muassa omasta levy-yhtiöstä ja kampanjoidensa musiikista, jota ovat olleet luomassa eturivin muusikot. Katutrendien ja yleisten muotivirtausten seuraaminen näkyy myös John Varvatos -hajuvesissä, joista ensimmäinen ilmestyi vuonna 2004.

John Varvatos -tuoksuissa on kiinnostavia yksityiskohtia paitsi sisällössä, myös ulkonäöllisesti. Artesaanihenkisyys ja käsin tekeminen näkyy punotuissa hajuvesipulloissa ja nahkasomisteissa. Ainesosissa John Varvatos yhdistelee klassisia, maskuliinisia ainesosia moderneihin ja kevyisiin vivahteisiin, jotka tekevät hajuvesistä sopivia monen ikäisille. John Varvatos -tuoksut korostavat hienostuneisuutta ja ylellisyyttä luopumatta kuitenkaan käsityöläishengestä.

Suodata