J.ONE

Vuonna 2015 lanseerattu J.ONE on korealainen kosmetiikkamerkki, joka tarjoaa tehokkaasti vaikuttavia, mutta yksinkertaisen ihonhoitorutiinin luovia hoitotuotteita. Tuotemerkin takana on suosittu korealainen näyttelijä Ha Jiwon, joka tunnetaan useista rooleistaan korealaisissa TV-draamoissa. Paitsi että hän on tunnettu näyttelijäntaidoistaan, tunnetaan hänet myös kauniista ihosta, jota monet ihailevat. Ha Jiwon pitää puhtaista tuotteista, jotka sisältävät luonnosta saatavia tehoaineita ja jotka ovat iholle hellävaraisia. Saman ajatuksen pohjalta on luotu myös hänen oma J.ONE-tuotesarjansa.

J.ONE-tuotteet sopivat täydellisesti korealaisesta ihonhoidosta kiinnostuneille kuluttajille, jotka eivät halua tehdä ihonhoidostaan turhan monimutkaista ja liian monesta vaiheesta koostuvaa. J.ONE-merkin tähtituote on monivaikutteinen J.ONE Jelly Pack, joka korvaa koko aamuisen ihonhoitorutiinin sekä meikinpohjustajan. Tuote onkin syntynyt Ha Jiwonin unelmasta luoda yksi tuote, joka korvaisi muut tuotteet ja jonka käyttö olisi aamulla nopeaa. Näyttelijän työnsä vuoksi hänelle on ollut tuttua viettää aamuisin tunteja hoitaen ja meikaten ihoaan niin, että se näyttäisi virheettömältä kuvauksissa. Korsettinaamiona tunnettu hyytelömäinen ihonhoitogeeli auttaa kohottamaan kasvoja, täyttämään ihon kosteusvarastot sekä jopa kiinnittämään meikkipohjan.

J.ONE Jelly Pack -tuotteesta ja sen rinnalle kehitetyistä muista ihonhoitotuotteista on tullut suoranaisia kulttituotteita, jotka ovat suosittuja myös Etelä-Korean ulkopuolella juuri niiden tuloksellisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Tutustu ihoa hellävaraisen tehokkaasti hoitaviin J.ONE-tuotteisiin ja kaunista ihosi yksinkertaisen hoitorutiinin avulla!

Suodata