Jurlique

Jurlique - kauneutta luonnonkauneudesta!

Vuonna 1985 perustetun Jurliquen taustalla vaikuttavat kemisti Jurgen Klein ja hänen vaimonsa Ulrike, joka on kasvitieteilijä. Pariskunta ei löytänyt markkinoilta ihonhoitotuotteita, jotka olisivat täyttäneet heidän laatuvaatimuksensa, joten he päätyivät kehittämään oman tuotesarjansa. Heidän unelmansa oli valmistaa maailman puhtainta, turvallisinta ja tehokkainta ihonhoitoa laadukkailla luonnollisilla raaka-aineilla, jotka on tuotettu luontoa kunnioittaen ja biodynaamisesti. Tuotteiden tulisi olla tehokkaita sekä ihoa ravitsevia ja vahvistavia.

Jurliquen ideologian mukaan luonnosta löytyy ratkaisu täydelliseen ja toimivaan ihonhoitoon. Jurlique uskoo, että kauniin ja terveen ihon takana on ihon tasapaino. Kasvien elävä energia vahvistaa sekä tasapainottaa ihoa ja biodynaamiset viljelytavat tukevat kestävää kehitystä sekä ympäristönsuojelua. Jurlique-tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja saavat tehonsa mm. ihon tarpeita lempeästi tasapainottavista eteerisistä öljyistä sekä tuhansia vuosia aasialaisessa lääketieteessä käytetyistä kasviuutteista.

Jurlique eroaa muista premium-ihonhoitosarjoista ainutlaatuisen lähestymistapansa ansiosta. Luonnon kunnioitus ja ympäristönsuojelu ohjaavat kaikkea yrityksen toimintaa ja Jurlique-tuotteiden hyödyntämät kasviperäiset ainesosat on kasvatettu itse Jurliquen maatilalla Etelä-Australian Adelaidessa, jossa vallitsevat ainutlaatuiset ja parhaat mahdolliset viljelyolosuhteet omien yrttien ja kukkien viljelyyn. Kaikki työvaiheet tehoaineiden kylvämisestä valmiiden tuotteiden pakkaamiseen tehdään matilalla ja tarkka laadunvalvonta kylvöstä valmiiksi tuotteeksi asti takaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Lopputuloksena syntyy ihonhoitotuotteita, jotka ovat täynnä elinvoimaista kasvien energiaa.

Jurlique hyödyntää biodynaamista lähestymistapaa, joka on viety tavallista orgaanista lähestymistapaa astetta pidemmälle. Biodynaamisen ajattelutavan mukaan viljelyssä ei käytetä tarjunta-aineita ja kasvien hyvinvoinnista vastaavat luonnon omat hyönteiset. Lannoitteena käytetään vain kompostoituja kasviaineita ja ainesosien kylvö ja sadonkorjuu tehdään käsin ilman koneita kunnioittaen luonnollista viljelyrytmiä. Jurliquen tavoitteena on, että kaikki merkin tuotteet ovat yli 95% luonnollisista raaka-aineista tehtyjä. Jurliquen kuljetuksiin käytettävä pakkausmateriaali on 100% kierrätettävää ja kaikki tuotepakkaukset 95% kierrätettävää materiaalia. Pakkauksiin käytettävä kartonki on 100% kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua. Jurliquen toiminnan on tarkastanut ja sertifioinut Australian Kestävän maanviljelyksen yhdistys National Association for Sustainable Agriculture, Australia (NASAA).

Suodata