Justin Bieber

Iki-ihanan poptähden hajuvedet hurmaavat kaikki!

Justin Bieber on kaksikymppinen teini-idoli, joka on ajan kuluessa kasvanut popmaailman pahaksi pojaksi. Upea ääni, uskomaton tanssitaito ja musiikin taju tekivät Justinista maailmantähden 14-vuotiaana. Siitä lähtien Justin Bieber on ollut menestyvä laulaja, jonka jokaista liikettä seurataan mediassa tarkoin. Nuoresta iästään huolimatta supertähti on ehtinyt järjestää useamman maailmankiertueen, julkaista useita levyjä ja pitää taukoa musiikkialalta. Ei olekaan siis ihme, että ennen pitkään Justin Bieber julkaisi myös nimeään kantavan hajuvesilinjan.

Justin Bieber -tuoksuihin kuuluu neljä erilaista hajuvettä, joista osa on tyttömäisen pirteitä tuoksuja ja uudemmat lanseeraukset naisellisempia ja hedelmäisempiä. Fanityttöjen suosikkeihin kuuluvat Girlfriend- ja Someday-hajuvedet, jotka ovat saaneet seuraansa muutaman uuden versionkin. Vuonna 2011 ilmestynyt Someday on makean hedelmäinen sekoitus mandariinia, päärynää, kukkia ja vaniljaa. Kevyt tuoksu sopii ihanteellisesti nuorelle, iloiselle naiselle. Girlfriend ilmestyi vuotta myöhemmin kuin edeltäjänsä ollen selkeästi marjaisempi ja monipuolisempi: valkoiset kukat yhdistyvät pehmeään meripihkaan, joka tekee Girlfriendistä flirttailevan ja pirteän.

Aikuisemmat tuoksut Justin Bieber on koostanut Collector's Edition- ja The Key -tuoksuista. Makeutta on molemmissa huomattavasti vähemmän kuin aiemmissa Bieber-hajuvesissä. Esimerkiksi The Key -tuoksua pehmentää huumaava myski, vaikka siinä on myös hedelmäisen persikkainen vivahde. Collector's Edition puolestaan on kukkais-hedelmäinen tuoksu, jonka makeutta vievät pois kirpeät sitrukset.

Justin Bieber -hajuvesistä on tarjolla myös kevyempiä hiusparfyymeja, jotka tuovat hiuksiin miedon tuoksun. Hiusparfyymit tai hajustetut vartalovoiteet ovat hyvä vaihtoehto, kun varsinainen hajuvesi tuntuu liialta.

Sukella teinitähden ihanien tuoksujen maailmaan ja ilahduta itseäsi tai lahjansaajaa pirteällä, tyttömäisellä hajuvedellä!

Suodata