Karin Herzog

Happi on veden ohella kaiken elämän perusta. Ei siis ole ihme, että hapella on uskomattomia vaikutuksia myös ihonhoidossa!

Happea on yritetty stabilisoida vuosikymmenien ajan siinä kuitenkaan onnistumatta. Vihdoin läpimurron teki Paul Herzog, joka sai hapen tasapainotettua voidepohjaan. Patentoitu menetelmä jalostui ihonhoitosarjaksi, joka sai nimen tutkijan vaimon ja assistentin Karinin mukaan. Karin Herzog Oxygen Skincare on innovatiivinen tuotesarja, jonka tuotteiden teho perustuu aktiiviseen happeen. Kaikki Karin Herzog -tuotteet ovat hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja.

Mikä sitten tekee hapesta niin ihmeellisen ainesosan juuri ihonhoidossa? Happi on luonnollinen, erittäin kosteuttava ainesosa, joka sitoo vesimolekyylejä ihon pinnalle. Happipohjaiset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, sillä ainesosana stablioitu happi on erittäin hellävarainen ja se toimii itsessään säilöntäaineena. Jokaisessa Karin Herzog -tuotteessa on merkitty aktiivisen hapen määrä, jolloin iholle on helpointa valita juuri oikeat tuotteet.

Pienin määrä, 0.5%, happea on herkkien ihoalueiden tuotteissa. Tällaisia ovat muun muassa Eye Cream -silmänympärysvoide ja Oxygen Nail -kynnenvahvistaja. Yhden prosentin aktiivista happea sisältävät tuotteet, kuten Via-A-Kombi 1- ja Oxygen Hyalu Lift -voiteet, soveltuvat kaikille ihotyypeille. Kun iho on kuiva, se kaipaa vielä enemmän kosteutusta ja happea: Vita-A-Kombi 2 -hoito ja Essential Mask -naamio sisältävät 2% aktiivista happea ja niiden avulla ihosta tulee kosteutettu ja virkeä. 3% happea sisältävät tuotteet ovat suunnattu epäpuhtaalle ja kiinteyttä kaipaavalle iholle. Via-A-Kombi 3 ja Oxygen Body 3% -voide kamppailevat kiinteyden puolesta epäpuhtauksia vastaan. Voimakkaimmat happituotteet sisältävät 4% aktiivista happea ja niitä suositellaan käytettäväksi selluliitille. Silhouette-hoitotuote kohdentaa tehonsa ihon rasvavarastoihin ja pyrkii hajottamaan epämiellyttävää appelsiini-ihoa.

Tunne hapen hoitava voima ja astu ihonhoidossa uusille urille Karin Herzogin kanssa!

Suodata