Kent


Maailman upeimmat hiusharjat!

Legendaarinen Kent Brushes -harjanvalmistusyhtiö perustettiin jo vuonna 1777 William Kentin toimesta. Koko olemassaolonsa ajan Kent on säilyttänyt ainutlaatuisen käsityötaidon ja hiljaisen tiedon, joka hiusharjojen valmistamiseen liittyy. Pettämätön laatu ja kymmeniä vuosia kestävät, korkelaatuiset harjat ovat kasvattaneet Kentin maineen kansainvälisiin mittoihin. Suurin osa Kentin harjoista valmistetaan edelleen käsityönä.

Perinteiden vaalimisesta huolimatta Kent pysyttelee jatkuvasti kehityksen kärjessä. Vanhojen menetelmien kunnioitus ei sulje pois tuotekehitystä, vaan ostaessaan Kent-harjan asiakas voi olla sataprosenttisen varma huippulaadusta. Kent-hiusharjat tehdään ylittämään kaikki odotukset: materiaalin, työn tai muotoilun suhteen ei tehdä koskaan kompromisseja.

Miksi valita juuri Kent-hiusharja?
Kent-harjat ovat ammattilaisten suosimia kaikkialla maailmassa ja niiden tarkoin vaalittu laatu osoittautuu kerrasta toiseen virheettömäksi. Materiaalit kuten kädensijan puu ja luonnonharjakset ostetaan vastuullisilta, laadukkailta tuottajilta. Aito harjas ja joustava kumityyny tekevät harjoista ainutlaatuisen hellävaraisia hiuksille ja hiuspohjalle. Takkujen selvittäminen ei koskaan ole ollut näin kivutonta ja helppoa!

Laaja Kent-valikoima tarjoaa harjan mihin tahansa muotoilutarpeeseen. Oma, tarkoin muotoiltu harja löytyy muun muassa föönaamiseen, tupeeraamisen, hiusten kiillottamiseen, selvittämiseen, hennoille ja paksuille hiuksille.

Valitse käsityö ja laatu, valitse Kent!
Suodata