Kérastase

Kun on kyse hiuksista, luota vain parhaaseen! Kérastase on ylellinen hiustuotesarja, jonka tuotteet ovat käytössä kampaamoissa ympäri maailman. Upeat, tehokkaat tuotteet eri hiustyypeille ja monipuoliset erikoisnaamiot ovat Kérastasen ylpeys. Huolellinen, vaativa tuotekehitys ja emoyhtiön L'Orealin laboratoriotyö uusien ainesosien ja innovaatioiden parissa näkyy Kérastasen ainutlaatuisissa tuotteissa. Olivat hiuksesi sitten kuivat, rasvaiset, takkuiset tai värjätyt, Kérastase hoitaa ne kuntoon ennätysajassa!

Kérastase Résistance - Tuotelinja erittäin vaurioituneille, paljon käsitellyille hiuksille. Kérastase Résistance palauttaa vaurioituneiden hiusten loiston korjaamalla hiuksen syvältä.

Kérastase Blond Absolu - Vaaleille ja harmaille sekä vaalennetuille hiuksille suunnattu tuotelinja. Neutraloi keltaisia ja lämpimiä vivahteita. Säilyttää hiukset pidempään viileän sävyisinä.

Kérastase Cristalliste - Keveyttä ja kiiltoa samassa paketissa! Kérastase Cristalliste on ihanteellinen tuotelinja pitkille, hennoille hiuksille jotka kaipaavat kiiltoa ja eloisuutta.

Kérastase Nutritive - Kuivan hiuksen unelmatuotteet. Kérastase Nutritive ravitsee ja kosteuttaa kuivat hiukset hetkessä ja tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Myös kiharat hiukset ilahtuvat Nutritiven ravinteikkuudesta!

Kérastase Réflection - Säilytä värin upeus mahdollisimman pitkään Kérastase Réflection -tuotteilla. Valoa heijastavat ainesosat tuovat hiuksiin kiiltoa ja auttavat väriä pysymään hiuksissa pidempään.

Kérastase Spésifique - Kun päänahka kutisee, rasvoittuu tai hilseilee, tämä tuotelinja auttaa. Kérastase Spésifique sopii oireilevalle hiuspohjalle: tasapainottavat ainesosat rauhoittavat ihoa ja hillitsevät rasvoittumista.

Kérastase Homme - Miesten hiuksille ja hiuspohjalle suunnattu tuotelinja. Tuotteet raikastavat ja virkistävät hiuspohjaa tauriinin ja mentolin voimin. Hiuksista tulee vahvat ja terveen näköiset!

Suodata