Korp Razor

Tuo arkeesi eksklusiivinen elämys ja tutustu Korp Razoriin!

Korp Razor -ajoterät ovat korkealaatuisia, ylellisiä tuotteita ihokarvojen ajeluun. Viisi erittäin terävää terää, kosteuttava nauha ja ihon pintaan mukautuva ajopää tekevät Korp Razorista ainutlaatuisen. Terä on usein esine, joka pääsee lähimmäksi ihoasi - siksi sen on oltava turvallinen ja laadukas.

Jo tukeva pakkaus antaa viitteitä Korp Razorin laadusta. Viimeistelty säilytyslaatikko kätkee sisälleen täydellisesti muotoillun ajolaitteen, joka tuntuu kädessä tasapainoiselta ja juuri oikean kokoiselta. Korp Razorin varsi on tukeva, mutta terävä ajopää liikkuu ja joustaa myötäillen tarkasti vartalon ja kasvojen muotoja. Ajoterä on tietenkin vaihdettava, jotta käyttö olisi mahdollisimman ekologista.

Ainoastaan huipputerävä terä tekee virheettömän lopputuloksen. Siksi Korp Razor valmistaa ajoterän viisinkertaisena ja huolellisesti teroitettuna. Teräosan alaosassa on leveä kumireunus, joka nostaa poistettavat karvat pystyyn ja takaa tarkan ajotuloksen. Sileä, karvaton iho tarvitsee kosteutusta ja sitä varten Korp Razor -terässä on erityinen liuska, joka siirtää iholle kosteutta.

Koe tarkempi ajo ja sileämpi lopputulos Korp Razorin avulla!

Suodata