Laqa & Co

Kauneustuote on parhaimmillaan, kun se on äärimmäisen kätevä.

Laqa & Co on newyorkilainen kosmetiikkayritys, jonka tuotteet ovat paitsi kauniita myös äärettömän helppokäyttöisiä. Yritys aloitti tuotteiden valmistamisen Nail Polish Pen -kynsilakkakynästä. Upean kiiltävä kynsilakka, jonka sai kynsille nopeasti "värittämällä"... Innovaatio oli syntynyt ja Nail Polish Pen oli välittömästi myyntimenestys! Nail Polish Pen -kynää seurasi Fat Lip Pencil; huulipunakynä, jota ei tarvitse teroittaa lainkaan.

Laqa & Co -tuotteet ovat enemmän kuin vain käteviä meikkejä - ne ovat myös taidetta. Jokainen Laqa & Co -tuotepakkaus on nuoren, lahjakkaan taiteilijan käsialaa. Tuotepakkausten suunnittelu on taiteilijoille mahdollisuus herättää kiinnostusta töitään kohtaan ja lisäksi Laqa & Co maksaa jokaiselle taiteilijalle provision myydyistä tuotteista. Ostamalla Laqa & Co -meikkejä tuet siis paitsi upeaa kosmetiikkabrändiä, myös taidetta!

Upeat pakkaukset suorastaan kutsuvat kokeilemaan eri tuotteita sekä inspiroivat huuli- ja kynsimeikkien yhdistelyyn ainutlaatuisella tavalla. Kokeile esimerkiksi kohua herättänyttä Nail Polish Pen -kynää tai hanki samoin tein monipakkaus huulikyniä. Mahtavia Laqa & Co -uutuuksia ovat muun muassa kynsilakanpoistolaput ja Gold Fleck Manicure -kynsilakka, jossa saat kaksi lakkaa samassa paketissa.

Suodata