Lashfood

Luonnollinen, tehokas hoitoaine ripsille!

LashFood on äidin ja tyttären yhteistyön tulos. Kymmenen vuotta sitten ripsipidennyspioneerit Jane ja Faith Kim aloittivat tutkimustyön kehittääkseen ripsiseerumin, joka olisi ainesosiltaan luonnonmukainen eikä sisältäisi kiisteltyjä hormoneja tai lääkeaineita. Lopulta kliiniset testit ja lukuisat kokeet tuottivat tulosta ja syntyi LashFood, markkinoiden ensimmäinen luonnonkosmeettinen ripsiseerumi.

LashFood-ripsiseerumin salaisuus on tehokas Phyto-Medic-yhdiste, joka yhdessä yrttien ja kasviuutteiden kanssa tehostaa ripsien kasvua ja vahvistaa niitä ärsyttämättä ihoa. Dermatologisesti testatut LashFood-tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai iholle haitallisia kemikaaleja. Suurin osa tuotteista on ECOCERT-sertifioituja: näin asiakas voi olla varma LashFood-tuotteiden luonnollisuudesta. Aina kun mahdollista, ainesosat kerätään läheltä valmistuspaikkaa luomulaatuisina.

Jo neljän viikon LashFood-kuuri tekee ripsistä paksummat ja vahvemman näköiset. Hoitavat ainesosat tukevat ripsen kasvuprosessia ja kosteuttavat yksittäisiä karvoja tyvestä lähtien. LashFood valmistaa lisäksi seerumia ja hoitoainetta myös kulmakarvoille, joten täyteläisten ja trendikkäiden kulmien saavuttaminen on vihdoin mahdollista.

Täydellisen tuen saavuttamiseksi LashFood-seerumin lisäksi arkeen kannattaa sisällyttää laadukkaat, ripsiä hoitavat ripsiväri ja nestemäinen silmänrajaus. Näin LashFoodin aineosat pääsevät hoitamaan ripsiä myös päiväsaikaan.

Saavuta pidemmät ripset luonnollisesti LashFoodin avulla!