Lavera

Lavera - luonnollisesti tehokasta sertifioitua kosmetiikkaa

Luonnollisuuteen ja puhtauteen perustuva Lavera-luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista, jolla on jo yli 30-vuotinen historia. Lavera on luonnollisten kauneudenhoitotuotteiden ja tuoksujen erityisosaaja, jonka valikoimasta löytyvät koko perheen kaipaamat kosmetiikkatuotteet kasvojenhoitoon, vartalonhoitoon, hiustenhoitoon, auringolta suojautumiseen sekä suuhygienian hoitoon. Lavera valmistaa myös luonnonmukaisia meikkejä.

Saksalainen Lavera valmistaa 100% sertifioitua luonnonkosmetiikkaa laadukkaista, itse tuotetuista luomulaatuisista kasviraaka-aineista. Lavera-tuotteissa käytetään yli 300 luomulaatuista raaka-ainetta, jotka muodostavat merkin laajan tuotevalikoiman. Laveran tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien Saksassa Hannoverin alueella, jossa ne ovat edelleen.

Laveran kosmetiikkatuotteet on kehitetty ilman synteettisiä hajusteita, väriaineita, pehmittimiä, stabilointiaineita ja kemiallisia UV-suodattimia kestävän kehityksen tuotantoperiaatteita kunnioittaen. Ympäristöystävällinen Lavera on saanut tuotteilleen kansainvälisen NaTrue-sertifikaatin, josta kuluttajien on helppoa tunnistaa puhdas luonnonkosmetiikkatuote. Noin 95% Lavera-tuotteista on vegaanisia, eli ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita.

"Lavera" on latinaa ja tarkoittaa suomeksi totuutta, eli Laveran luonnonkosmetiikka on oikeaa ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

Suodata