Leaders

Leaders on yksi tunnetuimmista ihonhoitoyrityksistä juurillaan Etelä-Koreassa, Soulissa. Leaders on alunperin ollut ihonhoitoklinikka, joka on tarjonnut tehokkaita hoitoja erilaisiin iho-ongelmiin. Myöhemmin klinikan periaatteiden ympärille on luotu valikoima tuotteita, joiden avulla klinikan asiakkaat ovat voineet jatkaa esteettisten toimenpiteiden vaikutuksia kotona. Sittemmin Leadersista on tullut yksi maailman suosituimmista sheet mask -kangasnaamioiden valmistajista.

Leaders-kangasnaamiot valmistetaan Sveitsissä ja ne ovat pitkän tutkimustyön tulos. Leaders-kangasnaamioissa yhdistyvät perinteiset, luonnolliset ainesosat ja viimeisin ihoteknologinen laboratoriotutkimus. Kangasnaamiot eivät sisällä mineraliöljyjä, parabeeneja tai väriaineita, vaan niiden koostumus on hiottu huippuunsa aktiivisilla, iholle hyödyllisillä ainesosilla.

Leaders Daily Wonders -kangasnaamiot on valmistettu korkealaatuisesta, 100% puuvillasta. Puuvilla imee itseensä jopa 13 kertaa painonsa verran nestettä - siksi se on niin suosittu materiaali kangasnaamioissa. Hauskasti nimetyt Daily Wonders -naamiot tekevät iholle pieniä ihmeitä ja niiden joukosta on helppo valita omiin iho-ongelmiin sopivat tuotteet.

Leaders 7 Wonders -kangasnaamiot on valmistettu bioselluloosasta ja tarkemmin fermentoidusta kookosgeelistä. Bioselluloosa-naamiot imevät itseensä 10 kertaa enemmän kosteutta kuin perinteiset kangasnaamiot, joten ne ovat erittäin hoitava valinta. 7 Wonders -naamiot on teemoitettu erilaisten maailmalta löytyvien kasviainesosien ympärille.

Suodata