Lee Stafford

Lee Stafford on hiusmuotoilijajulkkis, jonka intohimo huomattiin jo varhain: nuoruudessa hänellä oli tapana leikata ystävien ja naapureiden hiuksia äitinsä olohuoneessa! Lee kouluttautui sekä jatkoi hiusten leikkaamista ja vuonna 1998 hän voitti Britannian parhaan hiusmuotoilijan palkinnon. Tämän myötä Lee Staffordista tuli julkisuuden henkilö ja suosittu kampaaja kuuluisuuksien keskuudessa.

Suosio mahdollisti sen, että Lee pääsi vihdoin kehittämään oman hiusmuotoilusarjan. Aiemmin hän oli käyttänyt asiakkailleen valikoidusti muiden tuotesarjojen tuotteita, mutta nyt hänellä oli mahdollisuus luoda täysin mieleisensä brändi. Näin syntyi Lee Stafford -hiustuotelinja.

Ajatus tuotteiden takana oli pitää valikoima yksinkertaisena ja helppokäyttöisenä. Kuuluisin Lee Stafford -tuotteista on ehdottomasti Pink Range -linja, joka sisältää laajan skaalan eri hiulaaduille sekä erilaisiin muotoilutyyleihin sopivia muotoilu- ja hoitotuotteita ihaniin, pinkkeihin pulloihin pakattuina. Arganoil from Morocco -linja puolestaan on syntynyt karheiden, korjausta kaipaavien hiusten toiveesta: linjaan kuuluu valikoima hoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat ihanteellisia kärsineille, kiillottomille hiuksille. uBunTu Oils from Africa -linja on Lee Staffordin uusin innovaatio, joka sisältää neljän eri öljyn yhdistettä. uBunTu-tuottet sekä korjaavat, kosteuttavat ja pehmittävät hiusta että suojaavat hiusväriä.

Tutustu valloittaviin pinkkeihin Lee Stafford -tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi!