L'Erboristica

Kestävästi tuotettua, luonnollista kosmetiikkaa kasvoille, vartalolle ja hiuksille!

L'Erboristican takana on yli 40 vuoden kokemus kosmetiikan alalta. L'Erboristica on vastaus tiedostaville kuluttajille, joilla on halu hankkia tuotteita joiden ympäristölle aiheutuva kulutus on mahdollisimman pieni. L'Erboristican periaatteisiin kuuluvat eläinkokeettomuus, vastuullinen ympäristöpolitiikka ja raaka-aineiden ja luonnon kunnioittaminen. Tämä näkyy kaikissa tuotteissa ja niiden valmistusmenetelmissä.

L'Erboristica-tuotteiden tehoainesosia on luonnollisia kasviuutteita ja -öljyjä, jotka ovat iholle hellävaraisia. L'Erboristican käyttämä säilöntäaineseos on tutkitusti ihoa ärsyttämätön ja biohajoava. L'Erboristica ei käytä tuotteissaan eläinperäisiä ainesosia, joten sarja on täysin vegaaneille sopiva ja sen varmistaa Vegan OK -sertifikaatti. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kierrätettäviä materiaaleja ja aurinkoenergiaa aina kuin mahdollista. Lisäksi L'Erboristica kuuluu Lifegate Zero IMPACT -ohjelmaan, joka taistelee luonnon kestokyvyn puolesta istuttamalla metsiä.

L'Erboristica-tuotteet ovat täynnä aktiivisia ainesosia, jotka imeytyvät ihoon nopeasti ja jättävät jälkeensä miellyttävän pinnan. L'Erboristica on luonnollista kosmetiikkaa joka tekee hyvää paitsi iholle, myös ympäristölle!

Suodata