Lily Lolo

Puhtaat mineraalit, kauniit pakkaukset ja toimivat tuotteet - tätä kaikkea on Lily Lolo!

Lily Lolo on brittiläinen kosmetiikkabrändi, jonka ainutlaatuinen tuotevalikoima pohjautuu korkealaatuisiin ja ihoa hoitaviin luonnollisiin mineraaleihin. Lily Lolon tuotteet eivät sisällä parabeeneja, nanopartikkeleita tai synteettisiä väri- ja hajusteaineita. Ihoystävälliset mineraalimeikkituotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille käyttäjille.

Lily Lolon tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan luonnollisen kauniiseen meikkiin. Kevyt, ihoa hoitava mineraalipuuteripohja tasoittaa ihon pinnan ja moniulotteiset, upean sävyiset poskipunat ja aurinkopuuterit saavat kasvot hehkumaan. Luonnolliset, raikkaat huulipunasävyt ja huulikiillot täydentävät kokonaisuuden. Laadukkaat, runsaspigmenttiset luomivärit ja ripsiväri luovat meikille viimeisen silauksen. Hyvää tekevien tuotteiden sisältämät mineraalit hoitavat ja rauhoittavat ihoa sekä edesauttavat sen hyvinvointia.

Tunnetuin Lily Lolon tuotteista on ehdottomasti kevyt ja hienojakoinen Mineral Powder Foundation -meikkipohja. Täysin luonnolliset ainesosat, puhtaat mineraalit ja laaja sävyvalikoima tekevät tästä mineraalimeikkipohjatuotteesta yhden markkinoiden parhaimmista! Meikkipohja ei sisällä monille mineraalimeikeille yleistä vismuttioksikloridia, joten se sopii herkimmällekin iholle.

Tutustu Lily Lolon laadukkaaseen valikoimaan ja löydä omat mineraalisuosikkisi!

Suodata