Little Ondine

Voiko kynsilakka todella sekä näyttää hyvältä että kosteuttaa kynsiä? Kyllä voi!

Little Ondine -kynsilakat on koostettu luonnollisista aineksista, kuten mineraaliväreistä ja puhtaasta vedestä. Lakan poistamiseen ei vaadita tymäköitä puhdistustuotteita, vaan Little Ondine -lakka lähtee kynneltä yhtenä palana vetämällä. Kynsilakan vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Little Ondine on käyttäjäystävällinen myös tuoksunsa puolesta. Ei enää kammottavaa kemikaalikäryä, vaan miellyttävä, tuoksuton kynsilakkaelämys. Little Ondinen kanssa kynsien lakkaus on mahdollista bussissa, toimistossa tai kotona häiritsemättä muita ihmisiä (tai heidän hajuaistiaan!). Little Ondine -lakat myös kuivuvat hämmästyttävän nopeasti ja ovat silti kynttä kosteuttavia.

Luonnollisen lakan ei myöskään tarvitse olla tylsän värinen. Little Ondine tarjoaa upean värivalikoiman täynnä kirkkaita, murrettuja, tummia ja vaaleita sävyjä. Erityisen hohdokkaita ovat ihanat Little Ondine -glitterlakat, jotka ovat yhtä helppokäyttöisiä kuin muutkin värit. Jokaisen sävyn takana on tarina, sillä mikään Little Ondine -lakoista ei ole yhdentekevä: värit on koostettu suurella sydämellä ja intohimolla, ja se näkyy laadukkaassa lopputuloksessa.

Seikkaile Little Ondinen maailmassa ja löydä omat, luonnolliset kynsilakkasuosikkisi!

Suodata