L'Oréal Professionnel

Hiustrendien aallonharjalla jo vuodesta 1907 asti!

Salaisuutemme. Innovatiiviset tuotteet, jotka ovat aina läpäisseet hiusalan raudankovien ammattilaisten testin. L'Oreal Professionnel kehittää tuotteitaan jatkuvasti ja luo aina vain toimivampia, mukavampia ja turvallisempia tuotteita.

Perinteemme. L'Orealin perustaja Eugène Schueller oli aikansa edelläkävijä, joka loi ensimmäisen turvallisen hiusvärin 1900-luvun alussa. Siitä eteenpäin L'Oreal Professionnel on omistautunut tutkimukselle ja teknologialle, joiden ansiosta ammattilaiset ja kuluttajat saavat käsiinsä yhä parempia hiustuotteita.

Vahvuutemme. L'Oreal Professionnel toimii lähellä muotialan huippuja toimittamalla tuotteet ja kampaajat satoihin kansainvälisiin muotinäytöksiin. Näin L'Oreal Professionnel luo trendejä kaudesta toiseen.

Sitoutumisemme. L'Oreal Professionnel on sitoutunut ammattilaislaatuun: ammattilaisten kanssa toimiminen on brändin ydinarvo. Jos tuote toimii ammattilaisilla, toimii se kotonakin - laadukkaat tuotteet ovat L'Orealille sydämen asia. Oli kyse sitten pesu- tai hoitotuoteista, muotoilusta tai vallankumouksellisista lämpölaitteista, L'Oreal Professionnel tarjoaa asiakkailleen vain parasta.

Löydä omalle hiustyypillesi sopivat L'Oreal Professionnel -tuotteet laajasta valikoimasta ja luo oma, upea tyylisi!

Suodata