Luxsit Organic Care

Tiedettä luonnosta!

"Luxsit" on latinaa ja tarkoittaa "tulkoon valo". Luxsit Organic Care luo perustansa nimenomaan valoon: valo yhdessä ilman ja veden kanssa antaa pohjoisen kasveille erinomaisen kasvuympäristön, joka tekee niistä erityisen vitamiini- ja antioksidanttipitoisia. Ruotsalaisen luonnon neljä vuodenaikaa kohtelevat kasveja vaihtelevasti, mikä tekee niistä rakenteeltaan vahvoja ja puhtaita.

Luxsit Organic Care yhdistää pohjoisen kasvit ja niiden kallisarvoiset uutteet viimeisimpiin tieteellisiin saavutuksiin. Teknologia mahdollistaa kasvien tehoaineiden imeyttämisen ihoon, jolloin vitamiinit ja antioksidantit ravitsevat kasvoja ja vartaloa ihanteellisesti. Luxsit Organic Care jalostaa luonnon luomat kasviuutteet mahtaviksi ihonhoitotuotteiksi.

Kaikki Luxsit Organic Care -tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja ja niillä on UV-suojattu pakkaus. Näin ainesosat säilyttävät tehonsa pitkään. Vegaaniset tuotteet ovat biohajoavia eivätkä niiden raaka-aineet vahingoita ekosysteemiä. Luomulaatuiset, raa'at ainesosat ja puhdas pohjoismainen vesi ovat Luxsit Organic Caren perusta.

Tutustu viiteen Luxsit Organic Care -hoitolinjaan ja valitse omat luomukosmetiikan suosikkisi! Kosmetiikka on parhaimmillaan silloin, kun sen käyttäminen tekee hyvää iholle ja ympäristölle.

Suodata