Madame La La

Los Angelesin eksklusiivisin rusketus!

Madame LA LA on lukuisten julkkisten luottobrändi numero yksi ja ensimmäinen itserusketusvalmistaja, joka ottaa huomioon rusketustuotteiden mahdollisuuden ihoa hoitavina ja kosteuttavina tuotteina. Madame LA LA lanseerasi ihoa silottavan DD-koostumuksen kaikkiin tuotteisiinsa, jolloin asiakas voi olla varma siitä, että itseruskettava paitsi tuo täydellisen sävyn iholle, myös tekee sille hyvää.

Madame LA LA -tuotteet sisältävät huikean kosteuttavaa kookosvettä, aloe veraa, vihreää teetä ja E-vitamiinia, jotka yhdessä luovat iholle ravitsevan sekoituksen antioksidantteja. Hyvin hoidettu ja kosteutettu iho on ihanteellinen alusta itseruskettavalle: itseruskettava levittyy pehmeälle iholle paremmin ja tasaisemmin sekä pitää kauniin sävyn yllä pidempään.

Madame LA LA -itseruskettavat luovat ikonisen aurinkolookin hetkessä levittyen iholle tasaisesti ja tahmaamatta. Tehokkaiden ainesosien yhdistelmän ansiosta voit saavuttaa sekä upean värin että hoitaa ihoasi samaan aikaan. Hollywood-tyylinen hehkuva iho on Madame LA LAn avulla mahdollista saavuttaa vuoden ympäri, terveellisesti ja ihonhoidosta tinkimättä!

Suodata