Make Up Store

Löydä värien maailma!

Make Up Store on pohjoisen nopeimmin kasvava kosmetiikkamerkki. Make Up Store sai alkunsa jo vuonna 1996, kun brändin perustaja Mika Liias halusi tuoda ammattilaislaatuiset tuotteet ja värikkään kosmetiikan lähemmäs sekä ammattilaisia että tavallisia kuluttajia. Korkea laatu ja kohtuulliset hinnat ovat olleet aina Make Up Storen ytimessä tehden tuotteista kulttiklassikoita. Yksi Make Up Storen valteista on myös kokonaisvaltaisuus: kaikki tuotteet ihonhoitoa myöten on mahdollista ostaa juuri Make Up Storelta.

Make Up Store kannustaa meikeillään luovuuteen ja kokeiluun. Lisäksi meikeissä on kiinitetty erityistä huomiota ekologisuuteen ja vastuullisuuteen, sillä kaikkiin paletteihin ja luomivärikehikkoihin on mahdollista ostaa täyttöpakkaus ja jokainen sivellin on valmistettu synteettisestä harjasmateriaalista. Myös vegaaneille sopivat siveltimet ovatkin merkin huipputuote, joiden avulla kauniin kasvomeikin luominen on helppoa ja vaivatonta!

Make Up Storella on paitsi kattava vakiovalikoima erilaisia tuotteita, myös kausittain vaihtuvia kokoelmia. Kausituotteet muodostuvat tietyn teeman ympärille ja ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Kausikokoelmat saattavat sisältää myös Make Up Storen suosikkituotteita uudelleen pakattuina.

Kaikki Make Up Store -meikit ovat hajusteettomia ja hypoallergeenisia.

Anna värien viedä ja tutustu upeaan Make Up Store -valikoimaan!