Malin + Goetz

Malin + Goetz on perheyritys, jonka ensimmäinen myymälä lanseerattiin New York Cityssä vuonna 2004. Perustajat Matthew Malin ja Andrew Goetz halusivat tehdä tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, hellävaraisia ja tehokkaita hoitoja iho-ongelmiin. Malin + Goetzille myös aromaterapeuttinen puoli on tärkeä osa yrityksen filosofiaa: hyvän mielen tuovat, rauhoittavat hajuvedet ja tuoksukynttilät eivät sisällä synteettisiä hajusteita.

Malin + Goetzin erikoisuus on keskittyminen ihoa kosteuttavaan teknologiaan. Hellävaraiset aminohapot paitsi puhdistavat, myös kosteuttavat ihoa ja säilyttävät sen luonnollisen pH-tasapainon. Malin + Goetzin kosteuttavat voiteet ovat öljyttömiä ja sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän rasvahappoja. Jokainen Malin + Goetz -tuotteiden ainesosista on valittu huolella ja koostumukset on kehitetty yhteistyössä kemistien ja alan taitavimpien tutkijoiden kanssa.

Malin + Goetz tarjoaa täydellisen ihonhoitorutiinin päästä varpaisiin. Kaikki tuotteet on formuloitu niin, että iho pyrkii säilyttämään sille ominaisen pH-arvon. Hellävaraiset ainesosat takaavat Malin + Goetz -tuotteiden sopivuuden myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Malin + Goetz ei koskaan käytä tuotteissaan tarpeettomia lisäaineita, väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Malin + Goetz on yksinkertaista ja tehokasta ihonhoitoa parhaimmillaan!

Suodata