Mane 'n Tail

Jokaisen hevoshullun tuotteet hiusten (ja jouhien) hoitoon!

Alunperin näyttelyhevosille kehitetty Mane 'n Tail -tuotesarja saavutti suuren suosion hevosenomistajien keskuudessa. Kiireiset kavioliitossa eläjät kokeilivat Mane 'n Tail -shampoota omiin hiuksiinsa ja pian sana kiiri ratsastajalta toiselle. Mane 'n Tail -tuotteet selvittivät paitsi ponien takut, myös ihmisten kuontalot. Hiuksista tuli uskomattoman sileät ja kiiltävät ja pian myös hevostelijoiden lähipiiri koukuttui tuotteisiin. Ennen kuin kukaan ehti heppaa sanoa, oli tuotteista tullut kansainvälinen myyntimenestys paitsi hevosille, myös ihmisille suunnattujen hiustenhoitotuotteiden saralla.

Mane 'n Tail -tuotteet sisältävät erittäin puhdistavia ainesosia sekä niihin yhdistettyjä kosteuttavia ja hiuksia pehmentäviä aineita. Näin hevosten paksut jouhet saadaan kerralla sekä puhtaiksi että pehmeiksi ja sama toimii myös ihmisten hiuksissa. Mikrokokoiset proteiinit suojaavat hiuksia rikkoontumiselta, jolloin ne kasvavat pidemmiksi ja vahvemmiksi. Hulmuava harja on sekä hevosen että omistajan ylpeys!

Koska hevosten ja ihmisten keskuudesta löytyy erilaisia jouhi- ja hiustyyppejä, on Mane 'n Tail -valikoima laajentunut hurjasti. Tuotteet käsittävät shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi jätettävät hoitoaineet, all-in-one-tehotuotteet, muotoiluavut ja hoitotuotteet käsille ja kynsille... Niin, ja tietenkin kavioille.

Hurmaa ratatuomarit ja häikäise hevosesi laiduntoverit upeilla Mane 'n Tail -tuotteilla!

Suodata