Maréna Beauté

Maréna Beauté on ensimmäinen ruotsalainen kosmetiikkavalmistaja, jonka koko valikoima on suunnattu tummaihoisille naisille. Laadukkaat tuotteet sopivat täydellisesti nimenomaan tummille ihonsävyille ja korostavat kasvoja ihanteellisella tavalla.

Maréna Beautén takana on ruotsalainen meikkitaiteilija Diarry Maréna, jonka juuret ovat Senegalissa. Meikkaja-ammattilaiseksi valmistuttuaan Diarry on työskennellyt kauneuden parissa yli kymmenen vuotta opiskellen samalla väriteoriaa New Yorkissa. Maréna Beauté on Diarryn kokoama tuotesarja, joka perustuu hänen kokemukseensa työskentelystä tumamihoisten mallien kanssa. Tuloksena on huippulaatuinen meikkisarja, jonka tarkoin määritellyt värisävyt sopivat laajalle skaalalle eri ihonvärejä.

Maréna Beauté -sarja on yksi harvoista Pohjoismaissa myytävistä brändeistä, joka valmistaa tuotteita ainoastaan tummaihoisten tarpeeseen. Laatu, trendikkyys ja kunnioitus ovat Maréna Beautén avainsanoja, jotka näkyvät jokaisessa tuotteessa. Upeat, graafiset pakkaukset ja helppokäyttöiset tuotteet tyydyttävät paitsi tavallisen kuluttajan, myös vaativan ammattilaisen ja haastavat kuvausolosuhteet.

Maréna Beauté - upea, värikäs ja laadukas!

Suodata