Marie Serneholt

Marie Serneholt on ruotsalainen laulaja, malli ja lifestyle-bloggaaja. Vihdoin vuonna 2015 Marie pääsi toteuttamaan unelmansa ja luomaan ikioman hajuvesimerkin, joka kantaa itsestäänselvästi tähden omaa nimeä.

Ah, ruotsalaiset: niin upean tyylikkäitä, tavattoman kauniita ja aikaansaavia! Sellainen on myös Marie Serneholt -hajuvesibrändi. Linjakkaat pullot, yksinkertaiset ainesosat ja hienostunut toteutus tekevät Marie Serneholtista yhden Ruotsin merkittävimmistä hajuvesien valmistajasta. Marie Serneholtille on tärkeää, että kehitystyö aloitettiin täysin puhtaalta pöydältä ilman ulkopuolisia suunnittelijoita: näin hänen oma näkemyksensä pääsee keskiöön ja jokainen hajuvesi on hänelle henkilökohtainen sekä tärkeä.

Marie Serneholt -tuoksusarja sisältää kaksi hajuvettä, Signature I ja Signature II. Molemmilla tuoksuilla on niihin sopiva suihkugeeli, vartalovoide ja tuoksukynttilä, jotka täydentävät tuoksuelämyksen. Marie Serneholt Signature I -parfyymi on eksoottinen ja intensiivinen tuoksu, jossa voi aistia kirpeitä hedelmiä, syviä kukkaistuoksuja ja pehmeän myskin ja patsulin. Vanilja ja hunaja tuovat tuoksuun hailakkaa makeutta ja upea ruusu viimeistelee hajuveden tunnelman.

Marie Serneholt Signature II -hajuvesi on raikkaampi yhdistelmä hedelmiä ja yrttejä. Signature II avautuu sitruunan, appelsiinin, raikkaan mintun ja basilikan tuoksulla, jota seuraavassa hetkessä keventävät valkoiset kukat. Pohja on mielenkiintoinen yhdistelmä puisia nuotteja, vadelmaa ja vaniljaa. Signature II on upea kokonaisuus, joka jää mieleen.

Suodata