Max Benjamin

Ylellisiä, luonnollisista vahoista valmistettuja tuoksukynttilöitä!

Max Benjamin on irlantilainen yritys, joka valmistaa täysin biohajoavia tuoksukynttilöitä ja sisustustuoksuja. Kaikki ainesosat ostetaan vastuullisilta tuottajilta ja yritys pyrkii kestävään kehitykseen kaikilta osin. Max Benjamin -kynttilät ovat sekä ympäristölle että keuhkoille ystävällisiä: luonnolliset vahakynttilät palavat puhtaasti ja hitaasti, eivätkä ne eritä hyönteismyrkkyjä tai geneettisesti muunneltua materiaalia.

Max Benjamin -kynttilöiden pohjana on ainutlaatuinen soijavaha, johon sekoitetaan muita luonnollisia vahoja kuten mehiläis- ja kookosvahaa. Luonnollisista ainesosista johtuen Max Benjamin -kynttilöiden tuoksu voi vaihdella hieman ajan kuluessa, mutta se on täysin normaalia. Tuoksu ikään kuin "elää" tuotteen kulumisen mukana.

Max Benjamin tarjoaa erilaisia tuoksuja eri tunnelmiin. Tuoksukynttilöillä ja huonetuoksuilla on vaikutusta paitsi tunnelmaan, myös mielialaan. Eri tuoksut voivat rentouttaa, rauhoittaa tai piristää. Max Benjamin -tuoksut koostetaan huolellisiksi kokonaisuuksiksi ja valikoimasta löytyy niin energisoivia sitruksia, hauskoja hedelmiä kuin rentouttavia yrttejäkin.

Nauti luonnollisesta tuoksuelämyksestä ja valitse kotisi tunnelmanluojaksi Max Benjamin!

Suodata