Mayawater

Puhtaita, mineraalipitoisia ja pH-neutraaleja kasvosuihkeita suoraan Skogshornin lähteestä, Norjan Hemsedalista!

Mayawater on ainutlaatuinen, ylellinen kasvosuihke, johon on lisätty aktiivisia antioksidantteja muun muassa valkoisesta teestä, goji-marjasta ja acaista. Mayawater-suihkeet virkistävät, suojaavat ja puhdistavat kuivaa sekä väsynyttä ihoa. Jokainen Mayawater-suihke perustuu norjalaisen lähdeveden voimaan.

Miksi valita juuri Mayawater-lähdevesisuihke? Lähdevesi on pitkän suodatuksen ja kehityksen tulos. Syvältä maan sisältä tuleva vesi sisältää huomattavan määrän ihoa rauhoittavia mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia, sulfaatteja ja kaliumia. Nämä mineraalit tekevät lähdevedestä eläväisempää ja täten ravitsevampaa iholle kuin tavallinen hanavesi. Mayawater-lähdevesisuihkeet ovat maailman ainoita suihkeita, jotka yhdistävät aktiivisten antioksidanttien tehon luonnolliseen lähdeveteen. Tämä tekee Mayawater-tuotteista uniikkeja, ihoa hoitavia ja sataprosenttisen luonnollisia suihkeita.

Mayawater-suihkeita voi käyttää monella tavalla osana päivittäistä ihonhoitoa. Suihketta voi käyttää kosteuttamaan kasvoja ennen meikkiä, kiinnittämään valmis meikki tai vartalolla rauhoittamassa esimerkiksi auringolle altistuneita kohtia. Mayawater-suihkeet toimivat myös päivän mittaan ihon piristäjänä ja kosteuttajana. Voit siis lisätä kasvosuihkeen mihin tahansa kohtaan ihonhoitoasi ja nauttia Mayawater-lähdeveden ihoa hellivästä koostumuksesta!

Suodata