Million Dollar Tan

Aiemmin Million Dollar Tan -itserusketus oli vain ammattilaisten saatavilla, mutta nyt jokainen voi nauttia täydellisestä rusketuksesta kotioloissa!

Mikä tekee Million Dollar Tan -rusketustuotteista niin suosittuja, että huippumallit, näyttelijät ja jopa Playboy-puput vannovat niiden nimeen? Tietenkin upea lopputulos. Million Dollar Tan -itseruskettavilla iho on aina tasaisen ruskea, hehkuvan kaunis ja upean pehmeä!

Million Dollar Tan sai alkunsa suihkurusketuksesta, joten kotituotteiden kanssa kriteerit ovat alusta lähtien olleet korkealla. Million Dollar Tan -tuotteilla autenttinen suihkurusketustulos on mahdollista myös kotikylppärissä ilman apukäsiä tai -laitteita. Tarvitset vain haluamasi Million Dollar Tan -tuotteen, Tan Application Mit -levityskintaan ja hieman aikaa.

Saavuttaaksesi ihanteellisen rusketuksen, aloita valitsemalla ihollesi sopiva Million Dollar Tan -tuote. Koostumuksissa on vaihtelua vaahdosta hohtavaan voiteeseen ja vaaleasta tummaan lopputulokseen. Helpota itseruskettavan tarttumista ihoon kuorimalla iho Body Buffer Tingly Peppermint Scrub -kuorinnalla. Suojaa kuivimmat ihoalueet kuten polvet, kyynerpäät, rystyset ja varpaat kerroksella kosteusvoidetta. Tartu levityskintaaseen ja levitä Million Dollar Tan -tuote ohjeiden mukaan iholle. Tuote imeytyy hetkessä, joten voit pukeutua heti, kun ihosi tuntuu kuivalta. Nopeavaikutteisten tuotteiden ansiosta hipiääsi koristaa jo pian kaunis, tasainen rusketus!

Hanki upea, pronssinen iho hetkessä ihanilla Million Dollar Tan -itseruskettavilla!

Suodata