Minus 417

Tuo ihollesi Kuolleenmeren voima!

Minus 417 on hoitolatasoinen kosmetiikkasarja, joka hyödyntää tuotteissaan Kuolleenmeren lukuisat mineraalit ja luonnollisten, aktiivisten ainesosien uudistavan vaikutuksen. Minus 417:n ytimessä onkin Vitamin Mineral Complex -yhdiste, jolla on voimakas antioksidanttinen vaikutus. Yhdisteen tavoite on uudistaa ihoa ja estää ennenaikaisen ikääntymisen merkit. Kaikki Minus 417 -tuotteet perustuvat luonnollisille ainesosille ja Kuolleenmeren hyvää tekeville mineraaleille, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyä.

Minus 417 pohjautuu pitkään tuotekehitykseen ja tieteellisesti todistettuun, tutkittuun tietoon. Tutkimustyö mahdollistaa tuotteet, jotka sopivat parhaiten eri ihotyypeille ja joilla on positiivisia vaikutuksia ihon kuntoon. Minus 417 ei kuitenkaan unohda kehityksessään perinteitä ja ikiaikaisia tapoja hoitaa ihoa, vaan hyödyntää näitä perinteitä ja kansan muistitietoa etsiessään uusia, vaikuttavia raaka-aineita.

Ihoa on hoidettu aikojen alusta asti tavalla tai toisella. Minus 417:n missio on kehittää parhaat mahdolliset tuotteet ihonhoitoon ja saavuttaa näin se, mitä sukupolvet ennen meitä ovat tavoitelleet - täydellinen iho.

Minus 417 tuo mineraalit maailman syvimmästä paikasta kaikkien saataville!

"Vaikuttava ihonhoito on muutakin kuin pintaa - se on tiedettä."- Moty Fridman, Minus 417:n perustaja

Suodata