ModelCo

ModelCo on australialainen, huippumallien inspiroima brändi, jonka meikki- ja ihonhoitotuotteita yhdistää yksinkertainen, konstailematon kauneus. Kulttituotteita pursuava valikoima on täynnä helppokäyttöisiä tuotteita, jotka takaavat nopean ja vaivattoman ehostuksen!

ModelCo on tunnettu kekseliäistä ja näppäristä innovaatioistaan kosmetiikan saralla. Maailmalla suosikkituotteeksi noussut ModelCo Lashwand -ripsikiharrin osoitti yrityksen olevan ajan tasalla, mitä tulee helppokäyttöisiin kauneusratkaisuihin. Sittemmin otsikoihin ovat nousseet legendaarinen ModelCo TAN Airbrush in a Can -itseruskettava, Lip Lights -huulikiillot ja täydellisen aurinkosuojan koko kasvoille takaava Daily Face Mattifying Sunscreen -voide. Joka ikinen näistä tuotteista sisältää pienen jipon, joka osoittaa erinomaisuutensa käytössä.

ModelCo ei juokse trendien perässä, vaan pyrkii kehittämään tuotteita, jotka pysyvät suosikkeina vuosia. ModelCo:n tavoitteena on tuoda markkinoille tuotteita, jotka ovat vaivattomia käyttää ja tuovat arkeen ripauksen mallimaailman glamouria. Olit sitten matkoilla, töissä, kotikylppärissä tai tarvitset meikin pikaista fiksausta, ModelCo:lla on sinulle sopiva tuote!

ModelCo on ylpeästi yksi merkeistä, joilla on PETA-eläinsuojelujärjestön suositus. Yhtäkään merkin tuotteista ei ole testattu eläimillä eikä tuotantoprosessiin liity minkäänlaista eläinten hyväksikäyttöä. Eläinystävällisyys on ModelCo:lle tärkeä arvo, joka on voimissaan kaikessa tuotteisiin liittyvässä kehityksessä.

Tutustu runsaaseen ModelCo-valikoimaan ja tilaa testiin toimivaa, edullista ja laadukasta kosmetiikkaa!

Suodata