Morris & Luca

Morris & Luca on uusi, ruotsalainen sivellinvalmistaja. 19 tarkoin valitun siveltimen takana on yli 25 vuotta osaamista kauneusalalta: merkin perustajat Jonas Lindqvist ja Johanna Post ovat raudankovia kosmetiikan ammattilaisia, joiden tavoitteena on tuoda markkinoille laadukkaat, huolella valmistetut ja kaikin puolin eettiset siveltimet. Morris & Luca käyttää vain sellaisia alihankkijoita, jotka läpäisevät merkin tiukat laatuvaatimukset.

Jokainen Morris & Luca -sivellin on kahden vuoden tuotekehityksen tulos. Siveltimet valmistetaan käsin korkealaatuisesta sekoituksesta luonnollista ja synteettistä harjasta. Pitkä valmistusketju ja monet eri vaiheet takaavat sen, että Morris & Luca -siveltimet läpikäyvät perusteellisen laaduntarkastuksen jokaisen valmistusvaiheen välissä. Siveltimien puiset osat tulevat FSC- ja Rainforest Alliance -sertifioiuidsta metsistä ja kaikki tuotteet ovat EU Ecolabel- ja US Green Building Leadership -hyväksyttyjä. Valmistusketjun varmentaa FSC:n 40-004-sertifikaatti.

Morris & Luca -valikoimasta löydät kaikki siveltimet, joita meikkiisi tarvitset. Meikkipohjan, silmämeikin, rajausten ja häivyttämisen teko on oikeilla, laadukkailla välineillä helppoa ja vaivatonta. Morris & Luca ei ole mikä tahansa sivellinbrändi, vaan panostaa eettisyyteen ja luotettavuuteen. Voit siis meikatessasi olla hyvillä mielin ja suosia käytännöllisiä, vastuullisesti valmistettuja siveltimiä!

Suodata