Naturligtvis

Ihminen + ympäristö = Naturligtvis!

Naturligtvis on luonnollinen ihonhoitosarja, jonka tuotteet sopivat koko perheen käyttöön. Naturligtvis-tuotteet on valmistettu pitäen mielessä sekä ihminen että luonto: miksi tehdä kompromisseja, kun voi saada molemmat?

Naturligtvis sai alkunsa ajatuksesta tarjota kuluttajille hyvää, luotettavaa ja laadukasta luonnonkosmeettista ihonhoitoa - edullisesti! Naturligtvis sisältää ihonhoitotuotteet päivittäisiin tarpeisiin ja erikoishoitoon, kuten ihon kuorintaan tai tehokosteutukseen. Myös perushygienia on mahdollista toteuttaa edullisesti luonnonkosmetiikalla: katso vaikka Salviderm Naturligtvis Shower Gel -suihkugeeliä!

Se mitä iho tarvitsee, löytyy luonnosta ja puhtaista ainesosista. Kaikki Naturligtvis-tuotteet tehdään käsin yrityksen omassa tehtaassa Tukholmassa. Yksinkertainen ulkoasu kätkee sisälleen mahtavan ihonhoidon, joka koostuu sataprosenttisesti NaTrue-sertifioiduista ainesosista. Eikä pakkauskaan ole merkityksetön ympäristön kannalta, sillä se on valmistettu sokeripohjaisesta muovista ja BPA-vapaasta alumiinista. Hellävaraiset, luonnolliset tensidit takaavat pesutehon ja korkealaatuiset kookos- ja oliiviöljy kosteuttavat vartalon kasvoista varpaisiin asti.

Naturligtvis-tuotteiden koko elämä on alusta loppuun ekologisesti kestävällä pohjalla. Valitse Naturligtvis ja tee luonnon taakasta helpompi kantaa!

Suodata