Neal's Yard Remedies

Aito kauneus on luonnollista, ei synteettistä!

Jokaisella on oikeus tietää, mitä kosmetiikka sisältää. Siksi Neal's Yard Remedies tarjoaa kuluttajille täysin läpinäkyvän ainesosaluettelon, rehelliset tuotteet ja holistisen näkökulman kauneudenhoitoon. Jo vuodesta 1981 Neal's Yard Remedies on panostanut luonnonmukaisiin koostumuksiin, yksinkertaisiin raaka-aineisiin ja ekologiseen tuotantoon. Juuri pitkä kokemus antaa Neal's Yard Remediesille ainutlaatuisen aseman ihonhoidon markkinoilla.

Neal's Yard Remedies panostaa kaikessa toiminnassaan kestävyyteen ja ympäristöstä huolehtimiseen. Sarjan saavuttama Soil Association -sertifikaatti takaa, että jokaisen tuotteen ainesosista vähintään 95% on luomuviljeltyjä. Neal's Yard Remedies valmistaa tuotteensa edelleen omassa tehtaassaan Englannista, jolloin jokaisen tuote-erän laatu on tarkasti valvottavissa. Laadukkaat raaka-aineet kuten kasviuutteet tuovat tuotteisiin paitsi niiden uskomattoman tehon, myös aromaterapeuttisen tuoksuelämyksen.

Uudista ihonhoitosi luonnolliseksi ja tutustu ihaniin Neal's Yard Remedies -tuotteisiin! Herkullisista, aisteja hivelevistä tuoksumaailmoista löydät helposti omat ja koko perheen suosikit. Kauniit pakkaukset käyvät myös kylpyhuoneen sisustuselementeistä.

Anna Neal's Yard Remediesin valloittaa sekä ihosi että sydämesi!

Suodata