NEOGEN

Tieteen ja luonnollisen ihonhoidon liitto. Korealainen NEOGEN yhdistää uusimmat bioteknologian huippuinnovaatiot perinteisen ihonhoidon luotetuimpiin ratkaisuihin. Vuonna 2009 perustettu K-Beauty-pioneeri on napannut tuotteilleen useita patentteja ja palkintoja ja kulkee etuoikeutetusti lipunkantajana oman kategoriansa etujoukoissa. Merkki on yksi puhutuimmista korealaisen kosmetiikan sanansaattajista sekä Etelä-Koreassa että maan ulkopuolella.

NEOGENin tähtäin on hyödyntää luonnollisten ainesosien täysi potentiaali ja valmistaa tehokkaita tuotteita, jotka sopivat myös herkälle iholle. Tuotteissa hyödynnetään muun muassa huippusuosittua fermentointimenetelmää, joka varmistaa että aktiiviset raaka-aineet ovat mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettävässä muodossa. Raaka-aineiden alkuperää ja laatua seurataan tarkasti erilaisten mittareiden ja vertailujen avulla ja jopa saastetilanne huomioidaan tuotteiden valmistuksen tarkkailussa.

Ylivoimaisesti suosituimpia NEOGEN-tuotteita ovat jokaisen korealaisen kulttituotelistauksen yhteydessä mainitut NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling -kuorintalaput, jotka heleyttävät ihon hetkessä. Merkin erityisyyksiin lukeutuu lisäksi vihreää teetä hyödyntävä, innovatiivinen NEOGEN Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikko, joka kulkee kätevästi mukana myös matkalla.